От някое забутано магазинче с части за Лада.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Налягане на маслото на 164-ка
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеОк, а от каде мога да си взема евтиния (10лв) ладов датчик, защото в евро 07 ладовия е 42 левчета. та въпроса ми е от каде в софия мога да си взема този датчик, за който всички говорят?Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Направо някой да каже някое забутано магазинче от което е взимал преди, да вземем и ние с другия колега сега, или да се разберем да ни вземе, за да не се лутаме, пък ще почерпим!Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Ako беше за Варна до сега да сме го оправили . Обаче виж за София някой от колегите да сподели .
Иначе като краен вариант може да взема от тука и да виги пратя с куриер ама ....Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ами някой от София да каже каде да ги намерим тези евтините, че вече и стругаря съм го пазарил даже си изпи първите 3 бирички!
Като краен вариянт може и този вариянт да пратиш да се разберем...Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
не бързайте с датчиците от лада.не показват точно
Днес се заиграх със старите ми 2 датчика,които смених за период от 1 година.Отворих ги и двата.След почистване и малко силова интервенция в/у една пластинка проработиха пак!Сега съм го монтирал на колата единия да видя колко ще изкара.
По-интересни са обаче стойностите.
И на двата датчика предназначени си за тези двигатели при 0 бара стойностите са от 250-260 ома на ладовия датчик при същото положение стойностите са 320 ома.При това положение ладовия датчик не показва точно! При студен двигател налягането е максимално и двата показват еднакво.При загрял обаче ладовия ще показва по-малко спрямо "оригиналния".
Качвам ви и снимки да видите за какво става дума.С отвратително качество са,но освен телефон нямам друго.Last edited by Boby; d.m.y г., 14:41.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
На студен двигател си седи на 6 и повече не качва.Оставих я малко да загрее и падна на 4.Сега ще видя като я загрея както си трябва.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениене бързайте с датчиците от лада.не показват точно
Днес се заиграх със старите ми 2 датчика,които смених за период от 1 година.Отворих ги и двата.След почистване и малко силова интервенция в/у една пластинка проработиха пак!Сега съм го монтирал на колата единия да видя колко ще изкара.
По-интересни са обаче стойностите.
И на двата датчика предназначени си за тези двигатели при 0 бара стойностите са от 250-260 ома на ладовия датчик при същото положение стойностите са 320 ома.При това положение ладовия датчик не показва точно! При студен двигател налягането е максимално и двата показват еднакво.При загрял обаче ладовия ще показва по-малко спрямо "оригиналния".
Качвам ви и снимки да видите за какво става дума.С отвратително качество са,но освен телефон нямам друго.Моя също лъже.лично наблюдение.
Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеПри напълно загрял двигател и съответно масло стрелката седеше малко под 2 бара.С ладовия датчик седеше малко над 0.Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщениеАбсолютно правилно аз съм с ладов щот ми омръзна да купувам ислед две седмици да спираМоя също лъже.лично наблюдение.
Датчика се ремонтира.Качил съм снимки.И аз го сменях барабар с маслото,та даже и по-рано. Сега ги оправих и двата. Руския ще си го пазя за всеки случай.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment